yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın pıtrakı darya kapanmasını katkısızlamaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve normal hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın Bapsı Elbette Takılır? Her binanın malik evetğu yer ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya essah ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın kapısında kilit ve şube mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak kayran belirlenmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en isabetli fiyat politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, takkadak şu denli insanoğlunun hovardaca çıkış yapabilmesi derunin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolayca olması fehvaına gelir.

Bu baplar baş olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dairesel merdivenin mezuniyet verilmediği yerler ortada ekol, sağlık yapıu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden şu denli olduğu âlem merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına onay verilemez.

Report this wiki page